|  Register

Tan Trao University visited and worked at the University of Hanoi Culture

Post time: 20/06/2016

(DHVH) - This morning 06/03/2016, University Cultural Hanoi has welcomed the guest delegation from the University led by Dr. Tan Trao Nguyen Khai Hoan- Vice Rector led delegations, to visit and work at the University.

PGS.TS. NGƯT Nguyễn Văn Cương, Hiệu trưởng nhà trường
chia sẻ về cơ hội hợp tác

After visiting the school, the delegation had a meeting at the Council Chamber of the school. Share in the program, Assoc Outstanding Teacher Nguyen Van Cuong, Rector expressed the joy of welcoming the guest delegation, introduced in schools and faculties as well as the capacity, size and orientation of the university training, sharing of each agency and cooperation in international water education and training in recent years. Assoc Nguyen Van Cuong shared the experiences of the school on the opening new branches code and orientation training of human resources in line with the needs and trends of the society in order to attract students.

TS. Nguyễn Khải Hoàn- Phó Hiệu trưởng Trường Đại học Tân Trào phát biểu

Theo như nội dung tinh thần mà hai đơn vị đã ký trong biên bản ghi nhớ hợp tác ngày 6/4/2016 tại Trường Đại học Tân Trào, hai đơn vị sẽ bàn cụ thể hơn nữa về những nội dung hợp tác trong lĩnh vực đào tạo và liên kết đào tạo; Phối hợp mở các lớp đào tạo trình độ thạc sĩ và liên kết mở các lớp đại học hệ vừa làm vừa học phù hợp với nhu cầu và điều kiện của nhau như ngành quản lý văn hóa báo chí, văn hóa dân tộc thiểu số…v.v.; Hợp tác trong lĩnh vực trao đổi giảng viên; Hai bên phối hợp trong công tác tổ chức Hội nghị, Hội thảo, nghiên cứu khoa học về các vấn đề cùng quan tâm.

PGS.TS. NGƯT Nguyễn Văn Cương tặng quà đoàn khách mời

Đoàn chụp ảnh lưu niệm sau buổi làm việc

Bài và ảnh: Ban Quản trị Website
View: 260